lauantai 5. marraskuuta 2016

Uusia makuja, kauniita muistoja

Niin ihastuksissaan olin eilisiin makuelämyksiin, että päätin esitellä ne täälläkin. Vaikka makuasiat on niitä, joissa jokaisella on oma mielipiteensä eikä oikeaa ja väärää mielipidettä olekaan, niin omaan makuuni nämä maut oli just eikä melkein. Toivottavasti en vain räikeästi riko jotain hassunhauskaa lakia esitellessäni aikuisten juomaa. Täytyy tunnustaa, etten ole viitsinyt perehtyä alkoholilakiin, jossa ihan taatusti tarkasti määritellään miten ja kuinka aikuisten juomista saa kirjoittaa ja niitä esitellä. Siitä huolimatta aion niin tehdä. Minä, lainrikkoja :) Eipäs vaan tavallinen kuluttaja, joka haluaa kertoa uutukaisesta ja suositella sitä muillekin kuoharin ystäville. Tämä ei ole mainos enkä ota vastuuta siitä, kuinka itsekukanenkin juomansa nauttii. Kohtuudella vaiko niin, että seuraavana aamuna harmittaa.. Luotan siihen, että fiksut lukijani tietävät rajansa ja eivät ajaudu hunningolle yhden kuohujuoman esittelystä :)



Pidemmittä puheitta. Saanko esitellä, uusi Fresita!! Maku mustikoista ja vadelmista. Ja toden totta, tämä kuohari maistuu sille mille pitääkin. Aidon marjaiselle, kuin marjamehu, mutta juhlavammin. Heille kenelle se alkuperäinen, mansikkainen Fresita on liian makea, voin lämpimästi suositella tätä uutukaista testiin. Ainakaan minulle tämä ei maistunut yhtään liian makealle eikä toisaalta esanssiselta. Kiva juoma illanistujaisiin, alkavaan juhla- ja pikkujoulukauteen. Vaikka heille, kenelle glögi ei niin maistu. Juomassa kun on niin kaunis värikin, sellainen tumman marjaisa.



Toinen itselleni uusi tuttavuus tarttui " vahingossa" mukaan pikaiselta kauppareissulta. Halvan Suklaalakukuulat. Voi hyvä tavaton, mikä yhdistelmä. Salmiakin alla (siis sopivasti tymäkän salmiakin) makea valkosuklaakerros, jonka alta puolestaan paljastuu lakritsisydän. Kaikki parhaat maut yhdessä ainokaisessa kuulassa!! Ja voin sanoa, ettei jäänyt yhteen kuulaan :) Siitäkin huolimatta, että taisi salmiakki taas saada nenän ihan tukkoiseksi ja aivastuttamaan. Näin on käynyt joskus ennenkin turkinpippureiden kanssa. Ei kai salmiakille voi olla allerginen?? Eihän voi? Salmiakki ja laku on nimittäin ne ykkösherkut. En ole enkä tule koskaan olemaan mikään hedelmäkarkkien ystävä. Pitää olla potkua eikä mitään ällömakeaa. Paitsi pieni poikkeus tässäkin. Vihreät kuulat ja joulu kuuluu yhteen. Erottomattomasti :) Mutta kaikki salmiakin ystävät, maistakaapa näitä. Näitä on ostettava toistekin. Saisivat olla isommissa pusseissa :)


Eilen kietaisin pampulavalot, ne kausivalot, parvekkeen kaiteeseen valaisemaan pimeitä iltoja. Luntakaan kun ei ole maassa kuin aavistus, mutta ihanan kirpakkaa pakkassäätä. Taidan lähteä ulkoilemaan ja jos vähän kuvaamaan samalla :)


Tänään sytytän myös kynttilän kaikkien rakkaiden muistolle. Hiljennyn hetkeksi muistojen mukana. ❤️



3 kommenttia:

  1. Oi en tiennytkään, että tuollaista Fresitaa on olemassa, täytyypäs maistaa kun on sopiva juhlahetki. Ja tuo karkkipussi vaikuttaa kyllä ihan täydelliseltä, suklaata ja lakua ja salmiakkia, nam, kaikkia herkkuja samassa pussissa😄. Kivaa viikonlopun jatkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä Fresita on tullut ihan lähiaikoina Alkon valikoimaan. Samoin kuin se kaunis talvikuosissa oleva Fresitakin.
      Karkkipussi oli kyllä hyvää, vähän liiankin kanssa. Siinä on haastetta ohittaa tuo karkkihyllyn kohdalla :)
      Mukavaa viikonloppua sinullekin! ❤️

      Poista
  2. Suortuvan Nanni!! Minä hukkasin sinun kommenttisi :(

    VastaaPoista