keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kesäpäiviä Oulujoella

Meidän kesälomailu on toistaiseksi ollut ihan lähilomailua ja lähimatkailua. Osaksi ihan taloudellisista syistä. Ihan rehellisesti kun kertoo, niin minun tuloillani ei pahemmin matkustella. Hotellit yms. lomailuun liittyvät menot kustantaa niin paljon, että minulla ei niihin juuri ole varaa. Toisaalta harmi, sillä Suomesta löytyy niin paljon kauniita paikkoja, joissa mielellään kävisi. Mutta toistaiseksi olemme lomailleet ihan kotikaupungissa Oulussa. Kyllä niitä kauniita paikkoja löytyy täältäkin ja kaikki ihan lähellä. Oikeastaan on hyväkin, että ei lähde niin sanotusti merta edemmäs kalaan, vaan katsoo kotikaupunkia uusin silmin. No joo, täytyy tunnustaa, että tuossa oli hieman pakonsanelemaa positiivisuutta, mutta toisaalta paljon tottakin :)



Viime päivinä on tullut käytyä kastelemassa varpaita Oulujoessa. Kuunnellen viereisten laitumien hevosten ääniä, katsellen ohikulkevia veneitä ja poutapilviä. Ihania hetkiä, joista jää mukavia muistoja ❤️






Kävimme myös Turkansaaren ulkomuseossa viime lauantaina Perinnepäivillä. Se on kyllä ihana paikka ja paljon katseltavaa ja ihailtavaa menneen ajan elämästä. Suosittelen käymään!! Meille sattui lämmin (kuuma) aurinkoinen päivä, joten pitihän sitä taas napata muutama (monta!) kuvaa muistoksi.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti